Wie is DJ Magic?

Wie is DJ Magic?

Mijn naam is Rakesh Binda. In mijn jonge jaren heb ik ongeveer 10 jaar gezongen in verschillende muziek formaties.
Dit is een mooie tijd geweest en heb er ook echt van genoten.

Tussendoor was ik al veel met muziek bezig en werd ik regelmatig door familie gevraagd om muziek te regelen en af te spelen. Door mijn grote collectie aan muziek kon ik toen al diverse variaties toepassen en vond ik het steeds leuker worden waardoor ik mij ben gaan verdiepen in de rol van een DJ.

Door mijn ervaring met diverse bandjes is het voor mij makkelijker in te schatten wat men wilt horen en wat voor publiek het is.

Mijn regel is dat de klant koning is en dus speel ik naar de wens van mijn klant, maar uiteraard pas ik me ook aan op het publiek. Ik speel diverse genres zoals Kaseko, Bigipokoe, Chutney Salsa, Reggaeton, Dancehall, Zouk en Bhaitak.
Er zijn zelfs aanvragen geweest vanuit andere culturen zoals Kaapverdiaans, Turks en Moluks om te mixen met 1 van de bovengenoemde genres.

Waarom zou u DJ Magic boeken?

Ik draai voor de klant en pas ik mij aan naar de wens van de klant. Elke avond is anders met DJ Magic en zal nooit hetzelfde zijn. We draaien maar passen ons tijdens de avond ook snel weer aan als de muzieksoort niet op het moment past en zorgen we ook voor genoeg entertainment.

DJ Magic is klaar om een feestje te bouwen, u ook?

Wij zijn te volgen op Snapchat, Tiktok, Instagram en Facebook.